pijl
Je bent nu hier: Home / Over mij

Over René

Mijn naam is René van Anen

Ik heb ruim twintig jaar gewerkt in de branche van bouw en retail. In veelal leidinggevende posities was ik altijd al veel met mensen bezig. Ik volgde een beroepsopleiding tot coach bij de Alba Academie. Ik ben geregistreerd Coach Practitioner en beleefde in mijn werk en omgeving veel plezier aan mijn opleiding. Mijn werk had ik er toen (nog) niet van gemaakt.  

Shiatsu in de praktijk DSC04779 G

Stress en onrust...

In die tijd ervaarde ik zelf ook veel stress en ik voelde mezelf absoluut niet in balans. Ik was kwijt geraakt hoe lichaam en geest verbonden waren, veelal leefde ik alleen nog maar vanuit mijn hoofd.Ik ging op zoek naar een oplossing en dat was het begin van een boeiende reis... Via allerlei therapie soorten kwam ik in aanraking gekomen met de Traditionele Chinese Geneeswijze. Ik werd zó enthousiast dat ik allerlei opleidingen ben gaan volgen. In 2019 ben ik bij Qing Bai Academie afgestudeerd en ben ik inmiddels geregistreerd Shiatsu therapeut.

Het roer om...

Na vele jaren van studie heb ik het roer nu vólledig omgegooid. Ik heb de knoop definitief doorgehakt. Ik wil iedereen laten ervaren hoe het is om lichaam en geest te verbinden. Ik heb daarom mijn eigen praktijk opgezet en zie het als mijn missie om mensen te helpen om weer in contact met zichzelf te komen, zodat ze zich fitter en vitaler gaan voelen. Het voelt nu alsof het allemaal bij elkaar is gekomen.

Ik werk op brede zin aan vitaliteit en Coaching en Shiatsu zijn een mooi middel om hierbij in te zetten. Ik help zo bedrijven met vitaliteit, preventie en stress reductie op de werkvloer.

Schuldhulpmaatje

 

 

 

Als SchuldHulpMaatje begeleid ik, als vrijwilliger, mensen die in de schulden zitten. Mensen hebben op dat moment iemand nodig die in ze gelooft en ze helpt. Zonder te oordelen, maar gewoon samen aan de slag gaan om weer financieel orde op zaken te stellen.

Leefstijl coaching

Shiatsu in de praktijk Rene van Anen Leefstijlcoaching

Momenteel volg ik de opleiding tot Leefstijl Coach om mensen te kunnen begeleiden die worstelen met overwicht of andere leefstijlissues. Later hierover meer.

Kortom...

Zo begeleid ik mensen inmiddels in brede zin. Ik ben blij met mijn reis en dankbaar dat ik nu mensen mag ondersteunen. Waar mag ik jou mee helpen?

Laat het me weten!