pijl
Je bent nu hier: Home / Over mij

René van Anen

Mijn naam is René van Anen. Ik help jouw mensen omgaan met stress- en burn-out klachten.

Met ruim 20 jaar werkervaring in verschillende commerciële management functies ken ik dus het klappen van de zweep bij organisaties. Ik weet dat het werk gewoon door moet kunnen gaan. Ik begrijp de problemen van zowel werkgever als werknemer. Zelf heb ik ook met een burn-out te maken gehad. De ondersteuning die ik destijds kreeg was beperkt. Ik ging dus zelf op zoek naar een oplossing en dat was het begin van een boeiende reis.

Na vele jaren van studie wil ik iedereen laten ervaren hoe het is om lichaam en geest te verbinden. In 2019 heb ik daarom het roer volledig omgegooid en mijn eigen praktijk geopend: René van Anen - omgaan met stress.

Ik werk op een brede manier aan vitaliteit, waarbij ik veel verschillende werkvormen heb om mensen te begeleiden. Zo help ik cliënten in mijn praktijk en bedrijven met vitaliteit, vroeg signalering, preventie en duurzame inzetbaarheid.

René van Anen 

Shiatsu in de praktijk René van Anen Vitaliteit in de praktijk

Waar sta ik voor?

Ik zie het als mijn missie om organisaties te helpen om medewerkers weer in contact met zichzelf te laten komen, zodat ze beter omgaan met stress, zich fitter en vitaler voelen en duurzaam inzetbaar zijn. Waar kan ik jouw organisatie mee helpen? Waar mag ik jou mee helpen?
 Laat het me weten!

 

Opleidingen

Ik volgde de beroepsopleiding tot coach bij de Alba Academie en zo werd ik geregistreerd Coach Practitioner. Ook volgde ik de vierjarige opleiding bij Qing Bai tot Shiatsu therapeut. In 2021 volgde ik een opleiding tot Leefstijlcoach. Inmiddels ben ik geregistreerd stress en burn-out coach. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk kennis en kunde in huis te hebben om mensen vooruit te helpen. Daarom blijf ik opleidingen en trainingen volgen.